2011. július 16., szombat

Vannak még ikonikus címlaplányok?

A mai kissé felhígult és átértelmeződött "sztár" közeg - beleértve olyan semmirekellő, felkapaszkodó, stílustalan bábokat, mint a valósághírók, főállású focistafeleségek és ostoba celebek - nem éppen a legkultikusabb alapanyagot szolgáltatja a menő férfimagazinoknak. 


Számomra igencsak visszás, hogy lassan (nemcsak itthon) bárki a Playboy vagy a CKM címlapján feszülhet, attól függetlenül, hogy letett-e valamit az asztalra vagy nem. Nyilván a férfiszem alapvetően megakad a domborodó testtájakon, töltött melleken, kéjes, púderes, "gyeredugjmeg" sugallatú, formás arcokon, de ez a képesség elég ahhoz, hogy valaki szexszimbólum legyen?



Egy Nő nem attól lesz ideál, hogy kipakol mindent, s szájfénytől ragacsos, photoshoptól művi arca és barnítóval végigkent teste csillog a címlapon, mert valljuk be, nagyon sok Nőnél képesek ezt elérni a sztárfodrászok, stylistok, sminkesek. Egy Nő ideál, ha az egyszerű Nők is felnéznek rá, személye és külleme egyaránt megkapó, s rendelkezik olyan sajátos egyéniséggel, egzotikummal, bájjal, intelligenciával, mellyel csak kevesen. Ilyenek például:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése