2011. szeptember 26., hétfő

Görög mitológia a francia riviérán: Carlos Miele 2012 tavasz/nyár

Odüsszeusz Penelopéja 2012-ben a francia riviérán nyaral. Legalábbis bizonyára így tenne, ha napjainkban élne. Carlos Miele kifutóján modern görög mítoszok keltek életre. 


Carlos Miele a Lanvin 2011 tavaszi kollekciójához hasonlóan -melyet nem ő, hanem Alber Elbaz tervezett-egyszerű fürdőruhák felett gyönyörű színes selymekből készült strandkendőket küldött a nyilvánosság elé, melyek bár nyakig betakarták viselőjüket, sejtelmesen áttetsző hatásukkal ízlésesen szexivé varázsolták a modelleket.





Az overallok és földig érő ruhák a kényelmes luxus jegyében fogantak, a V-kivágású húzott vállú ruhák lazaságát a merész combvillantó felvágás ellenpontozta. Ez a szexi szabás csaknem minden sejtelmesen átlátszó, finoman lengedező szoknyánál megjelent.









A nőies formákat hangsúlyozó görögös drapériamegoldások arannyal kombinálva az igazi luxus érzetét keltették, mintha az ókori Athén vagy Róma nemes származású női lejtettek volna végig kecsesen a kifutón.






A fehér- arany- türkizkék- narancs színek kombinációjáról nemcsak Görögország, de az egész mediterrán térség tengerpartja és életstílusa is feldereng. Annyi bizonyos, hogy a francia Riviérán nyaraló milliomosok feleségei Carlos Miele ruháiban szürcsölik majd a koktélokat a tengerparti bárban óriási kalapjuk és Chanel napszemüvegük árnyékából kémlelve a távolodó hajókat.

Képek forrása: Style.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése