2011. szeptember 8., csütörtök

Material Girls- a Lé Meg a Lola, a Madonna és a Kelly

Ősz New Yorkban, de szó sincs itt romantikáról, inkább pimasz és szemtelen anyagiasságról! Kelly Osbourne ismételten, Madonna és lánya, LolaMaterial Girl kollabjának az arca. A kollekció Brit stílusjegyei egyáltalán nem meglepők, hiszen a három hölgy földi. 




Kelly és Lola, látszólag is nagyon élvezték a közös munkálatok minden egyes pillanatát!




A kollekció dinamikus és fiatalos! Ez nem véletlen, hiszen így az iskolakezdés előtt a tiniket célozza. Hogy milyen gyöngyszemeket vélhetünk felfedezni? Hát mindent, ami elengedhetetlen egy iskolás kislány számára és talán az iskolás kisfiúk is elcsíphetnek egy-két darabot belőle. Cukorfalat fekete-fehér pöttyös fehérnemű, leopárdos piros talpú platform, kiegészítők tömkelege, amiről csüng az elmaradhatatlan Madonna kereszt, csipke, rojt, masni, cipzár, blézerek, toppok, leggingsek, kalapok és fejkendők. 

Azért ezekért megérné matekból az az ötös, nem igaz?









A kollekció további darabjait meglesheted itt!
http://www.macys.com/campaign/social?campaign_id=154&channel_id=1&cm_mmc=VanityUrl-_-materialgirl-_-n-_-n

Kelly külön megtisztelteésnek érzi  a Madonnával való kollaborációt, hiszen elmondása szerint nagy divat ikonnak tartja őt és stílusáért maga is rajong. Nem ez az egyetlen hasonlóság, hiszen zeneileg is eléggé egy húron pendülnek...






Apukák felkészülni! Lehet mélyen a családi kassza mélyére nyúlni! Hiszen ha a lányok egyszer beszabadulnak a Macy'sbe, na ott aztán lesz ANYAgi gazság!





Ha választhatnál TE milyen material girl lennél? Olyan, mint Madonna, vagy Lola, netalántán Kelly? Én egy '90-es évek beli Madonna lennék legszívesebben!



Forrás: People

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése