2011. október 20., csütörtök

Gurulj a tavaszba! - Anna Selezneva for Isabel Marant Etoile Spring 2012 Catalogue

Még szinte csak most kezdődött el a hideg időszak, mégis már a tavasz jár a fejünkben. Nemcsak nekünk, divatfogyasztóknak, de a kreátoroknak is, hiszen a divathetek alatt már lehozták a jövő év meleg időszakának anyagait. Igen színesre sikeredett a paletta, láttunk túlagyalt erőlködéseket, de igényes, hordható, irányzatot meghatározó darabokat is. 

A mi ízlésünk megköveteli, hogy a gyűjtemények ne a felső tízezernek készüljenek, hordhatóak legyenek, hozzanak egyediséget, játékosságot, bohém hangulatot. Nem vagyunk kirakatbábuk, hogy mindent magunkra pakoljunk, csak mert az a menő! 

Nos, ez a poszt nem a rebellis életérzés végterméke, csupán hoztam nektek egy könnyed, laza, s mégis stílusos és sikkes sorozatot, melynek főszereplője Anna Selezneva, s persze a guruló járművei. A karakterisztikus vonásokkal megáldott modell a kockással, a virágmintással és különböző geometriai alakzatokkal, a farmerral hoz egy retró vonalat, a görkori és a bringa pedig segítenek, hogy még könnyedebbnek és felszabadultabbnak látszódjon a sorozat. Lássuk a képeket!

Igéző tekintet, urbánus háttér, egy könnyed, világos short, hanyagul felkapott kockás ing, sportzokni és persze az oldschool görkori. Imádnivaló.



Rém egyszerű és könnyed. A hangsúly a platform szandálon van, melynek erőteljességét a laza nadrággal és sportos pólóval oldják.


Egy nagyon szép városi bringa, az említett vad platform és egy bájos kis farmer miniruha. Bicikliznél ilyen szettben?

Anna egy színes, életigenlő, játékos hippi szettben. Irány a tavasz! 


Egy ilyen farmerruhát mindenképpen be kell szereznünk tavaszra! Kedvenc. Szexi, de abszolút nem viszi túlzásba. Harmónia és vadság egy porondon.

A derékmini ismét csak favorit lehet, főleg, ha egy zakóval párosul. Tavaszi musthave!

Itt az említett virágminta is, retróval körítve. Én személy szerint a "fent is-lent is"-virágmintát sokallom, kombinálnám egy egyszínű darabbal.

Kössük ide, kössük oda, csűrjük-csavarjuk. A lényeg, hogy színes és kalandos legyen!


A barna tartja posztját a trendben, s rendre előkerül. Ez a (nekem kilencvenes évekre hajazó) military beütésű kompozíció is a sorozat része.

A hosszú ruhák sosem tartoztak a kedvenceim közé, de így belegondolva, egy hasonló szandállal lehet vonzódni fogok hozzájuk. Az oldschool magnóval repülünk vissza a 70'-es, 80'-as évekbe. 

Mely szettek lettek a kedvenceitek?

Design: Atelier Franck Durand
Fotók: Karim Sadli

(via)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése