2011. október 14., péntek

SUI kedvenc: Aline Weber for AnOther Magazine F/W 2011

Hogy miért kedvenc? Egyrészt, mert retro. Aline Weber és a stáb a 70'-es évek kontextusában hozott létre egy finom, letisztult, őszies hangulatú sorozatot, melynek főszereplője a vintage autó és a kor stílusának megfelelő szettek. Másrészt, mert kiváló a helyszín. Igazán kellemes alaphangot szül a természetes háttér és a vintage design. Harmadrészt, mert Aline csodálatosan átadja azt, amit üzen a sorozat. Lássuk, miről is van szó!


Egy kötött, hippi beütésű, rojtos ujjú pulóver, háttérben a még "reménykedő" őszi erdő, s a veterán autó belseje. Egy könnyed piknik a 70'-es évekkel.



Elhagyatott gyárépület, ki-bekandikáló természet, napfürdő a haló fényben, a vintege mobil belsejéből kitekintve.

Nálam ez a kép lett a befutó. Itt játssza a leghangsúlyosabb mellékszerepet a természet, a tóval és az erdővel, s ez a ruha emeli ki leginkább a korszellemet. Szép kompozíció.


Na, megtaláltuk az igazi vintage chic tónust! A fejkendő napszemüveggel nem is kell mondanom mennyire a korra jellemző, a piros ajak és a sötét ruha kontrasztja pedig csodásan illeszkedik a veterán jármű bőrülésének színvilágába. Az erdő zöldje és a nap halvány ereje segíti a hangulatot.


Eltűnik a természet és az automobil, a sötét, szőrmés szett és a fehér kerítés hűvös egyeduralmát Aline melegséget árasztó, határozott tekintete töri meg.


Angyali csipke, barna szőrmével, korhű napszemüveggel, bordó-krém-fehér háttérben. Mintha a kifutóról lépett volna le.


Vissza az eddigiekhez! Autó, gyárépület, vintage szett. Imádom.

Ezek a képek jelentették a legtöbbet nekem, mindezek mellett a továbbiakat megtekintheted erre a linkre kattintva. A fotókért Yelena Yemchuk a felelős, a design Karen Langley nevéhez köthető. 

Betalált?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése