2011. május 27., péntek

Csajok bringán

Azt mondják, nem túl gyakori,hogy a gyengébbik nem BMX nyeregbe pattan,de a kivétel most is megerősíti a szabályt. Három sportos bringás amazon, Peta Shepherd, Camila Harambour és Angie Marino nap mint nap hódol az extrém bicózásnak.






2011. május 19., csütörtök

Meeting of styles - Budapest

"A Meeting Of Styles 1997 óta szervezi össze a legelismertebb graffiti művészeket egy óriási közös festésre, jam-elésre. A kezdetben csak Németországban szerveződő rendezvények 2011-re behálózták a Földet, és Kínától Argentínáig 17 helyszínen verődnek össze két napra a világ legjobb graffiti writerei.

Idén először Budapest is bekapcsolódik a nemzetközi sorozatba, és több mint 25 alkotó közreműködésével sor kerülhet az eddigi legnagyobb faldekorációra. A rendezvényre (az eddigi visszaigazolások alapján) hazánkon kívül Olaszországból, Ausztriából, Horvátországból, Szlovákiából érkeznek művészek.

Dj-k (16-21h):
szombat:
Steady & Frequent
vasárnap:
KoolKasko & Dj Dice"


***
Időpont: 2011. május 21-22.
Helyszín: Budapest, XXII.ker., Anna u. 4., Gokart Café
Belépő: INGYENES!

2011. május 18., szerda

Juicy Couture táskaTOP7

Eltelt egy kis idő, összeszedtük magunkat, s újult erővel nekivágunk a tavaszvégnek, a nyárnak. Mi is lehetne stílusosabb kezdés, mint egy JC táskaválogatás? A kiegészítőkre mindig érdemes odafigyelni. Melyik a kedvencetek?