2011. augusztus 7., vasárnap

Dita von Teese a nagylányoknak spriccel

Dita Von Teese 14 éves kora óta használja kedvenc parfümét a Quelques Fleurs by Houbigant-ot, ami egy kevésbé közismert klasszikus illat, bár eredetileg a Chanel No.5 elődje. Mint kiderült, nem ő az egyetlen, hiszen a burlesque királynőjének szerelme, Louis-Marie de Castelbajac anyukája is ezt az illatot kedveli. A cseppet sem vérszegény hófehérke Kilian Hennessy parfümőrhöz fordult, aki azt tanácsolta neki, hogy az Oedipus-komplexus elkerülése végett egyszerűen cserélje le szerelmét, vagy kreáljon egy saját illatot.



Dita, ezúttal barátja megtartása mellett döntött, mégis sokan, köztük jómagam is, Marylin Manson oldalán látnánk ismét szívesen a dívát, hiszen betegesen jó párost alkottak.


Teese számára egyáltálán nem ismeretlenek a nedves bujálkodások. Performanszai alatt, hol a Perrier villában ásványvízben





 hol Le Rituel pezsgőben






 vagy Cointreau koktélokban mártózik meg.





Cointreau Cointreauversial Cointreaupolitan







Margarita story





Meglepő módon az egyik legnagyobb illatgyártó cég, a Coty elutasitotta Miss Teese-t, arra hivatkozva, hogy a neve nem cseng olyan jól, mint Victoria Beckham, Lady Gaga vagy a Kardashian triumvirátusé. Dita más mint a többiek és ezt a parfümével is éreztetni kívánja, eredetiségre és egyediségre törekszik, illatát az arra érdemes nagylányoknak szánja. Nem kér az édes vaníliás gyümölcsös cukros illatokból, inkább kéjes és sexyre vágyik, ezért a  bulgáriai rózsa, a bazsarózsa, a tiare virág és a fás aromák lesznek parfümje főbb alkotóelemei. Az illat neve még titkos, ám az már köztudott, hogy elsőként ősszel fogják Ausztráliában piacra dobni 32 dolláros áron, luxus fehérnemű kollekciója kiegészítéseként.








Egy biztos a retro galmour díva szépségével és parfümjével sem fog senkit szárazon hagyni, hiszen mindene többet ér, mint egy halottnak a csók!




Te bele bele bújnál Dita bőrébe és használnád az illatát?






Forrás: mimifroufrou

1 megjegyzés:

  1. Dita egy ikon! ..halkan megjegyezném a kételkedőknek, hogy szerintem összeillenek ezzel a nemes tervezősarjadékkal ;)

    VálaszTörlés