2011. augusztus 7., vasárnap

Mrs. Herskin - képzőművészet, design, pszichológia

A kiegészítőket a legtöbben igen fontosnak tartjuk. Mint ahogy az elnevezés is mutatja, kiegészíti azt a képet, amit nap mint nap a külvilág felé szeretnék mutatni magunkból, feldob és hangsúlyoz, színessé tesz és exponál. 
Vajon ki, melyik utat választja a kiegészítők használatánál, s vajon mi a cél? Az, hogy a szettünk beépített darabjai legyenek, s mintegy alig feltűnő módon mutassanak harmóniát, vagy éppen az, hogy túllépve ezt, maguk is egyediséget, néhol extremitást vagy feltűnőséget áramoltassanak?

Mrs. Herskin egy olyan alkotópáros által életre hívott, sajátos értékrendet képviselő, de ugyanakkor hagyományosan a kiegészítőtervezés talajába rögzített márka, melynek központi diskurzusában nem a fogyasztói érdek látszik teret hódítani, hanem a belső, tudatalatti érzelemkifejtés, egy szabad esztétikai-szellemi termék, egy sajátos üzenet kibontakoztatása. Figyeljük meg az egyes darabok beszédességét, mert nekem személy szerint mindegyik igen érdekes jelentést hordoz, túl azon a racionalitáson, hogy mindegyik egy használati tárgy.








A további fotókat megtekintheted a Mrs. Herskin weboldalon, ahol még több információ, újdonság, videó vár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése