2011. június 29., szerda

Természetes Szépség?


Gondolkodtatok már azon, hogy mit meg nem teszünk azért, hogy szépnek érezzük magunkat az év szinte minden napján? Krémek, alapozók festékek. Vajon mennyit használunk belőlük? Kissé szürreális belegondolni abba, hogy hogyan mutatna az éves sminktermés az arcunkon, nem? Szürreálisnak szürreális . De itt van.
A Natural Beauty a Lernert&Sander duó legújabb rövidfilmje. A film főszereplője Hannelore Knuts belga szépség, akinek nem volt éppen könnyű dolga a forgatás során, hiszen a rendezőpáros 365 réteg make up-ot álmodott meg a modell számára. És hogy mi lett az eredmény?


Ferry van der Nat sminkes és segédje Vanessa Chan 9 órán át kenték fel a rétegeket a modellre, akit nem mellesleg, a közelmúltban neveztek ki a svájci Akris divatház új arcának.
A 2006 óta együttműködő Lernert&Sander természetesen az akció előtt tesztelte egy szerencsés férfi gyakornokon a műveletet, nehogy bármilyen gond történjen Hannelore-val. Jelentem, a gyakornok -is- életben van.
 

A kisfilm figyelemfelhívó ereje vitathatatlan, ahogyan a forgatás során elhasznált 228.40ml minőségi smink mennyisége is. A duó szépségipari fricskája sokkol, de betalál. Íme.


Még több kép a forgatásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése