2011. július 18., hétfő

Állatira Bronz!

Újból elszabadultak az állatok a Dolce & Gabbana háza táján! Az “állati”mesterek, Domenico Dolce és Stefano Gabbana ugyan már nem először, de ezúttal teljesen új, nem textil formában merítenek a leopárd mintából. Így születhetett meg az exkluziv Animalier Bronzer is, ami a nőiesség és az érzékiség titkos fegyvere egy apró arany dobozva zárva.




A D&G make up vonala a sztár sminkes Pat McGrath közreműködésével jöhetett létre és egyaránt tartalmaz arc, szem és száj festékeket, illetve körömlakkot is. A tevezők bevallása szerint a Stromboli vulkán csillogó fekete színe és a milánói kifutók fényessége is nagy hatással volt rájuk a varázslatos színek létrehozásakor.

 






A pigment, mint a káprázatos színek alkotóeleme kulcsfontosságú  szerepet kap a dekor kollekcióban, csak úgy mint a logó kialakításában (ami véleményem szerint kisértetiesen hajaz az Indiana Joneséra), hiszen az olasz kalligráfus Luca Barcellona magából a pigment porból kreálta meg azt.




A kizárólag a Saks Fifth Avenueban kapható luxus kollekcióból, a limitált szérias Animaler Bronzer bizonyul a legexklúzívabbnak, amiből fejenként maximum hat darab vásárolható 60$-os áron.

Nekik van kepük elkérni ennyit érte, de Neked lenne képed ehhez az állati bronzerhez? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése