2011. július 26., kedd

Divat a biciklin: a Levi's technikai farmere

A bicikliskultúra terjedésével nemcsak a bringázás lett divat, az is fontos, divatos-e a bringás. Manapság egyre több bringázáshoz tervezett technikai ruhát, kiegészítőt vásárolhat, aki nyeregbe pattan, viszont a divatra érzékeny bicajosok nem szeretnék, ha összetévesztenék őket a futárokkal.


Ezt az igényt ismerte fel a Levi's, a 2011 őszi/téli férfikollekciójának részeként mutatta be a The Commuter névre keresztelt technikai ruházatát, melyet kifejezetten mindennapi biciklizéshez ajánl.

A farmerek funkcióinak bemutatására készült egy promóvideó is, amit az ugrás után nézhettek meg.


A Commuter farmerek erős nanotechnológiás sztreccs anyagból készültek, hátul magasabbra szabottak, hogy előredőlve is védjék a derekat, még egy U-lakat tartó pántot is terveztek rájuk, sőt a szárat felhajtva egy fényvisszaverő láthatósági csík kandikál ki a bokánál, szóval mindenféle technikai elem adott egy igazi biciklisnadrághoz, a járműről leszállva mégis egy átlagos farmerként viselhetők a darabok.






Sajnos női változatot még nem terveztek a Levi's designerei, reméljük mielőbb pótolják ezt a hiányosságot! Bár a kis méreteket valószínűleg a bicajos csajok is hordhatják, mivel a boyfriend fazonok még mindig divatosnak számítanak.

Hordanátok? Számotokra milyen a biciklis divat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése