2011. július 17., vasárnap

Mert mind nimfomán pillangók vagyunk


Gondolkodtál már azon, hogy szex közben lefotózod magadat, a párodat vagy magát az egyesülést? A parasztpornón kívül nyilván léteznek művészi igényű erotikus képek is, amiket kár lenne nem megosztani.


Az, hogyha valaki fújjong az ilyesfajta fotográfia befogadása közben, vagy orbitálisat hazudik magának is, vagy szimplán beteg, de az is lehet, hogy nem bírja a hetero erotikát, magyarul meleg.

A szexuális nyíltság, a homoszexualitás, a különböző beteg orgiák ábrázolása már óidők óta színesíti a képzőművészet palettáját. 

Ismeretes pl. a "péniszesztétika-vita. Az ógörögök mítikus, illetve rituális szimbólumviláguk kódjaiként értelmezték a pénisz alak-forma-méretviszonyokat, mely megjelenik mind a mitologikus ábrázolásoknál, mind a társadalmi hierarchiaviszonyoknál, mind a művészeti elemzéseknél, azoknak metaforikus rejtjeleiként. 


Ez nyíltan erőt, felséget primer módon ábrázoló szimbolika, amire akár már filozófiai diskurzust, illetve társadalmi, teológiailag áthatott vitát lehet építeni: ugyanis ennek nemcsak szexuális, hanem esztétizáló metaforikus jelentése volt."
Nyilván ez a jelenség a mai napig erősen bele van ágyazódva a férfiak tudatába.

Íme pár modern kori erotikus fotó (és nem festmény, azt majd talán máskor) mert tudjuk, hogy szereted a 
szexet és a buja képeket. Szemeket tágra, fejet a monitor felé, kedvet a szexre!







Képek: Google
Péniszesztétika-vita: Simon Lehel - Antik melegség: ókortörténet, filológia, pszichológia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése