2011. július 27., szerda

Free Szex, No Kötöttségek - Friends with Benefits


A 2011-es nyár legnagyobb slágerei a Harry Potter meg az Amerika Kapitánya, de mi van akkor, ha akadnak olyan különcök, akikben a fantasy filmek semmit nem mozgatnak meg? Nos, azoknak itt van egy örökzöld témát feldolgozó könnyed filmecske, éljen a fiú-lány barátság, avagy jó kapcsolat és szex, kötöttségek nélkül.



Manapság, amikor a szingliség virágkorát éli, valószínűleg nem meglepő ez a jelenség. Szingli vagy mert nem akarod lekötni magad, vagy szingli vagy mert az a menő, vagy szingli vagy, mert "csak". De szexre azért mégis csak szükségünk van. A "Szex Barát" - tal szituációban viszont nem kell hétről hétre hódítani, mégis kielégülnek a testi szükségletek. A partneredben is megbízhatsz, az elvárások is megegyeznek.


A filmben a két főszereplő megismerkedése után rádöbben, hogy mindketten megtestesítik mindazt, ami miatt menekülnek a tartós kapcsolatoktól. Ezért állapodnak meg abban, hogy csupán barátok maradnak, akik "néha" lefekszenek egymással. Azonban ez működhet a végtelenségig? Létezik az a szituáció, hogy ne alakuljon ki a rendszeres testi kapcsolat során legalább az egyik fél részéről érzelmi kötődés?



Végülis nincs szívfájdalom, sem féltékenység, és mindenki megkapja azt, amire szüksége van. Tökéletes szimbiózis. De vajon meddig? Aggodalomra azonban nincs ok, vesztenivalónk nincs.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése