2011. augusztus 29., hétfő

Milyen Édes! Dylan's Candy Bar- Nyalánkságok kicsiny boltja

Ralph Lauren neve mindenkinek ismerősen cseng, viszont azt már nem mindenki tudja, hogy kicsoda is Dylan Lauren. A 37 éves hölgy, a Polo király lánya és nem mellesleg egy olyan cukorka birodalom tulajdonosa, amit még Wili Vonka is megirigyelne. A papa számára oly édes kislánya június 11-én fogadott örök hűséget kedvesének és egyben üzlettársának Paul Arrouet-nak, André Leon Talley a Vogue képviseletében Dylan mellé szegödött a nagy napon.


Az esküvő a családi birtokon, a New York állam beli Westchester Countyban került megrendezésre, ahol több mint 314 meghívott vendég volt jelen. Dylan az esős nap ellenére is tündökölt, hiszen gyémánt fülbevalót viselt és egy selymesen tüllös fehér szatén csodát, amit nem más mint Lauren apuka tervezett számára.



A terülj-terülj asztalkán édességből nem volt hiány de, hogy is lett volna, hiszen Dylan cukorkás éléskamrája kifonyhatatlan. Csokoládék tömkelege várja a candy bar-ba betérőket, de ruhák, barbie babák és fincsi kiegészitők is megvásárolhatóak.



















Nem csak a sztárok kedvenc nyalánkságaihoz lehet hozzájutni, de hirességekbe is bele lehet botlani Dylan candy boltjában.  





Ha meg több finomságra vagy kiváncsi, látogass el a csoki birodalom honlapjára és  csak bátran "csorgasd a nyálad"!

http://www.dylanscandybar.com/

Forrás: vogue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése