2011. szeptember 26., hétfő

A titkos tenger alatti vízivilág királynői: Peter Pilotto 2012 tavasz/nyár

A már szezonok óta színes, pszichedelikus mintáiról híres tervezőpáros most sem hazudtolta meg eddig felépített imázsát, gyönyörű színekben pompáztak helyenként metálfényű szállal átszőtt, csillogó hímzésekkel díszített ruháik, melyek akár egy galaktikus királynő ruhatárát is gazdagíthatnák.



A darabok nemcsak a szemkápráztató színekkel és színátmenetekkel tarkított anyagoktól kaptak textúrát, a bonyolult keresztszabások még gazdagabbá tették a hercegnői kellékeket.







A luxust sportossá a tréningfelsős nyakmegoldás, a fekete szegélyek és az óriási fekete zipzárak tették, a hatalmas zsebek hétköznapi praktikumot csempésztek a nem mindennapi felsőkre.






A búvárruha-szerű felsőrészek hercegnős aljmegoldásokkal vegyülve olyan benyomást keltettek, mintha a modellek egy titkos tenger alatti vízivilágból léptek volna egyenest a kifutóra. A naplemente színeitől kezdve az algákon át a tenger megannyi árnyalata tükröződött és mosódott egybe egy varázslatos organikus közeget hozva létre, melyben a fejtetőn font hajú vízi nimfák igazán otthon érezhetik magukat.









A lányok másik csoportja egy japán virágoskertből érkezett, óriási színes nyomatok, apró, csodásan kidolgozott hímzések és csipkeszerű kanyargó indák kúsztak az urbánus, már-már indusztriál közegben.









Csodálatos mesebeli kollekciónak lehettünk tanúi a Peter Pilotto kifutóján, melynek elérhetetlenségét földi halandók számára a darabok csillagászati ára is példázza. A magam részéről maradok a realitás talaján, de azért várom, mikor nőnek ki belőle nimfák csókjától fejlődő hatalmas virágok.

Képek forrása: Dazed DigitalStyle.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése