2011. július 29., péntek

Előre a mának!

Sokszor nehéznek érezzük a napot, aminek elébe nézünk, pedig még az ágyból se bújtunk ki. Mit lehet ilyenkor tenni? Személy szerint, mikor még nem vagyok benne biztos, hogy tényleg eljött a reggel, a gőzölgő kávé illatára gondolok, számba veszem a napi teendőket, néha bevillan egy-egy habos-babos sütemény képe is a nap végére jutalomként, sikert könyvelek el azon teendőknek, amikhez még csak fejben láttam hozzá. Előkotrom a telefonom, talán még le tudok csípni pár percet indulás előtt, de már érzem, hogy nem fog sikerülni. Megfogadtam, hogy minden ilyen reggelt egy pozitiv képpel fogok bővíteni, egészen addig, amíg öröm nem lesz a meleg takaró alól kibújni. Lássuk, eddig mire jutottam.


A beígért kávé és sütemény adagom, telefon és parfüm, indulás munkahelyre...
A kiegészítőkről már csak azért sem érdemes megfeledkezni, mert nemhogy szépek, de megmagyarázhatatlan módon olyan boldogsághormont termelnek, amit kizárólag a csokoládé (és egy szép gyűrű után még a bűntudat sem marcangol, ami után arra jutok netalántán, hogy a délutáni süteményt átteszem inkább jövő hétre).
Igen, mindezek után bátran kijelenthetem, hiszek a tündérmesékben és el fog jönni az az idő, amikor nem morgolódom a korai kelés ellen... :) Nagy csatának nézek elébe, de a képtár bővülése reményre ad okot.
A hangulatjavító képeket itt megtalálhatjátok, köszönet értük Elisének!
Induljon hát a mai nap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése