2011. július 30., szombat

Skiccpause - Az interjú



Hogy hogyan jellemezném őket? Eredeti underground urbánus viselet, efemer ellenes egyedi stílus és szemléletmód, keverve kreativitással. Ehhez társul a fiatalos lendület egy kis művészi csavarral, na és persze a kőkemény rock’n’roll! Remélem rájuk haraptatok és nem eresztitek őket egykönnyen. Termékeik megszerzésében a debreceniek egyenlőre még előnyt élveznek, de egy kis türelem, stílust terem. Büszkén mutatjuk be nektek a Skiccpause-t!




SUI: Hogyan alakult meg a Skiccpause?
Skiccpause: Saját dolgokat szerettünk volna megteremteni,- véletlen volt, egyszer csak így lett.

SUI: Kik az alkotógárda tagjai?
Skiccpause: Hivatalosan a Szepesi Bogi - Gonda ’Szikh’ Zoltán duó, de nagyon sokan segítik a munkánkat.

SUI: Mire specializálódtok?
Skiccpause: Amit csinálunk az egyértelműen underground – ezt manapság már bármire rá lehet aggatni, de a legegyszerűbb ha mindenki megnézi mit művelünk :)
 
SUI: Milyen a Skiccpause stílus?
Skiccpause: Kőkemény rock’n’roll, néhol egy kis hippi utánérzéssel – időnként fordítva.

SUI: Mit szeretnétek képviselni?
Skiccpause: Egy életformát.

SUI: Fiatalok vagytok és egy céget visztek a hátatokon. Mennyire volt nehéz belevágni?
Skiccpause: Szerencsére volt előttünk jó példa, meg persze eléggé akaratosak is voltunk. Nehéz mindenre odafigyelni, de nagyon sokan segítettek nekünk a kezdetektől fogva. Ha most visszagondolunk az akkori célokra, tervekre, azt hiszem kicsit elkanyarodtunk – nem számítottunk ekkora támogatásra, és arra, hogy ennyire megbecsülik a munkánkat – ez manapság mindennél többet ér.
 
SUI: Van kedvenc designeretek, művészetek, akinek a stílusa hatást gyakorolt rátok, vagy kedvenc művészeti trendetek, ami egyfajta nyomvonal számotokra?
Skiccpause: Úgy gondolom nincs kedvenc. A street art és a r’n’r határozza meg azt, hogy mi kerül ki a kezünkből.

SUI: Mi volt eddig a legnagyobb volumenű, vagy legnehezebb megrendelés aminek eleget tettetek?
Skiccpause: Mindig vannak utolsó pillanatos, tegnapra kell és hasonló (szinte) lehetetlen küldetések – amit persze mindig teljesítünk. Talán a legösszetettebb project a most induló Los Vegas  zenekar támogatása – a ruházattól kezdve az elméleti kérdéseken át az utolsó kis kütyü megjelenéséig mindennel Bogi foglalkozik. Ez elég izgi. Vannak természetesen nagyobb cégek és zenekarok és fesztiválok akiknek belekotnyeleskedünk a megjelenésébe :)




SUI: Debreceni gyökerekkel rendelkeztek. Tervezitek, hogy helyileg több pólusúak lesztek?
Skiccpause: Azt hiszem megmaradunk helyieknek egyelőre. Az egész országba (sőt külföldre is) dolgozunk folyamatosan, de helyileg Debrecenben maradunk a tervek szerint, de majd kialakul :)

SUI: Legnagyobb álom?
Skiccpause: Ne kelljen az aprót számolgatni a zsebünkben hogy futja-e egy sörre.

SUI: További közeli,távoli tervek?
Skiccpause: Hamarosan indul a webshop-unk. Ez már több mint ’terv’. Szeretnénk meghatározó pillérévé válni az underground zenei világnak országos szinten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése