2011. augusztus 10., szerda

Álmodj meséset, sminkelj merészet!

Lehet-e ennél mesésebb és egyedibb a szemhéja egy nőnek? Kizártnak tartom. Már csak az a kérdés, hol is lehet jelentkezni a saját szájunk íze szerint elkészítendő kiegészítőért, mert akárhogy is nézem, ez már több mint festék!

Katie Alves a semmiből tűnt fel, ötletes munkáival pedig percek alatt elhódította a lányok  és a Disney világ kedvelőinek szívét. Munkái között kutakodva akaratlanul is mosolyra húzódik az ember szája. Régi emlékek futnak elénk, és bár merésznek tűnhet elsőre egy Aladdinos sminkkel buliba indulni, a sikert azonban könyvelhetjük az eddigi visszajelzések alapján! A Cliche Cosmetics bemutatja idei nyári kollekcióját! Én nem is győzködök, míg a képeket tanulmányozzátok, addig a szekrényem felé veszem az irányt felmérni a terepet, mit kell beszereznem még, ha én is akarok egy saját Univerzumot a szemhéjamra!

A Disney kedvelőinek
Aranyhaj:
A kis hableány:
Aladdin:
Aliz csodaországban:
Az oroszlánkirály: 
Tündéres:

Karácsonyi lidércnyomás (Touchstone Pictures):
Harry Potter kedvelőinek:
És a művésznő azokról sem feledkezett meg, akiket a romantikus életérzés, a pillanat öröme éltet. Nekik ajánljuk a következő darabokat a kollekcióból:
Kínálatunk egy halloween bulira pedig:
És, mert nagyon szépek:

FaceBookon még több ötletet találhattok Katie-től, illetve DeviantArton is csatlakozhattok a rendszeresen frissülő oldalához. Festegetésre fel, Hölgyeim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése