2011. augusztus 11., csütörtök

Bújj el a világ elől egy pár percre!


Gyakran érezzük azt a mindennapokban, hogy szívesen visszahúzódnánk pár percre, hogy kifújjuk a gőzt, s elszámoljunk tízig, majd lecsillapodva folytassuk a teendőinket. Létezik egy olyan bútor, ami egyben egy kis bunkert is megtestesít, s amelyet kedvünk szerint alakíthatunk.

Az ún. 'Hush Pod' kiválóan alkalmazható repülőtéren, könyvtárban, irodában - állítja a tervező, Freyja Sweel. Az újrahasznosított gyapjúból készült fotelbunker meleget és kényelmet áraszt, rugalmas és légáteresztő - ezt is a tervező állítja.


Nos, nem tudom. Érdekes lenne egy ilyet előkapni a könyvtárban, s belemászni, összekuporodni, aztán öt perc után vigyorogva és átszellemülten kikecmeregni. Az árával nem vagyok tisztában, ha csak úgy idehajítaná valaki, kipróbálnám és lehet az lenne a hobbim, hogy egy 'Hush Poddal' mászkálok mindenhova, s keltem a zavart. Mellesleg érdekes és hát designtermék, melyet amúgy is elvontabb szűrőn át vizsgál az ember.

Ja, és lehetek túl naturális vagy vizuális, de ez a bútor nekem egy p*nára hasonlít, bár nem muszáj egyet érteni. (Kacsintottam.)

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése