2011. augusztus 30., kedd

Férfitaszító divat felsőfokon

Egyik korábbi posztunkban is bemutatott férfitaszító blogger, a Man Repeller blog mögötti Leandra Medine a híres webshoppal, a shopboppal karöltve kabátot tervezett az amerikai Gryphon márkának.




A vicces blogger kevesebb, mint egy év alatt olyan nagy népszerűségre tett szert nemcsak az olvasók, de a designerek és PR-osaik körében, hogy nagy márkák reklámkampányaiban szerepel és divatházakkal kollaborál egy-egy limitált darab megalkotásában.
Leandra a kollaborációkban sem hazudtolja meg blogja koncepcióját és olyan darabokat alkot, melyek a lányok számára igazi érdekességnek, míg a fiúknak inkább furcsa divathóbortnak tűnnek.


Korábban a Dannijo desingereivel kollaborált egy egyedi ékszerkollekció, a MR Dannijo megalkotásában, melyet természetesen a blogján is reklámozott.






A Man Repeller x Dannijo kollab darabjai között a vicces bajuszos nyaklánctól a Leandrára oly jellemző gallérszerű ékszereken át a cowboyos ihletésű masnis nyakláncig mindenféle alapvető kellék megtalálható a férfiak elriasztására, melyek a bloggerina szerint annyira beválnak, hogy átveszik akár a fogamzásgátló funkcióját is.


 



Ha tetszik Leandra egyedi, mix-and-match stílusa és szeretenétek csakis a saját elvárásaitok szerint, a férfiízlést figyelembe nem véve divatosan öltözni, a bloggerina által tervezett kabátot a shopbop webshopban potom 620 dolláros áron rendelhetitek meg, míg az ékszerek ára 40 dollártól 320 dollárig terjed.

Nektek mi a véleményetek a bloggerkollabokról?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése