2011. augusztus 8., hétfő

Újabb magyar divatkiadvány a láthatáron

Budapest Business Journal divatkiadvánnyal jelentkezett, mely még ropogósan pénteken került ki a nyomdából és a héttől kereshetitek Fashion Issue címmel a nagyobb újságárusok standjain.



A lap high fashion magazinként pozícionálja magát, a koncepciót és a teaserképeket elnézve mindenképp jól jött a vérfrissítés a magyar magazinok sorában. 



Bár a Fashion Issue angol nyelven olvasható, készítői, szerkesztői divatkörökben már ismert magyarok, akik az időtlen luxus mellett magyar tervezőknek, tehetségeknek szeretnének helyet biztosítani a magazinban. A lap megbízott főszerkesztője Szűcs Péter, a Marie Claire újságírója; a címlapfotót és az egyik divatanyagot a tehetséges fiatal, Balla Vivienne fotózta, illetve a magyar divattervezőket reprezentálva megszólal többek között Anh Tuan, Nanushka és Szegedi Kata is.

A Fashion Issue első számában a tehetséges fiatal tervezők, a hazai divatvilág új generáció van fókuszban, de ahogy mottóként fogalmaznak "az ígéretes pályakezdők mellett a legnagyobb márkák és az örökérvényű 
klasszikusok is helyet kapnak".









További információk: a Fashion Issue facebookoldala 

Ti fogjátok keresni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése